Bjørnsenhuset
Otto Skaret - gjenbrukskunstner og bygdeoriginal
Nes Kommune sin nettside Lakkergata - Gamle Nes - Hallingdal Nesbyen Turistkontor Vassfaret - vilt og vakkert
Huttetu Nesbyen
Søk på nesbyen.net
TUBFRIM
Stiftet 1928
Tubfrim samler inn og selger brukte frimerker, prospektkort og telekort. Overskuddet av driften fordeles av Nasjonalforeningen for folkehelsen og går til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonshemmede og funksjonsfriske barn og unge i Norge, og til bekjempelse av tuberkulose. Daglig får vi tilsendt store mengder frimerker som folk klipper av konvolutter rundt om i landet.

Hjelp oss å hjelpe!
SEND BRUKTE FRIMERKER, PROSPEKTKORT OG TELEKORT TIL. TUBFRIM , 3540 NESBYEN.
Frimerkene, prospektkortene og telekortene selger vi til privatpersoner, frimerkebutikker og samlere i feks. Norge, Sverige, Danmark, Nederland, Tyskland, USA, Canada og Filippinene.

Ønsker du å hjelpe oss med å samle? Da sender vi deg en samleeske, liten eller stor, til å samle frimerker, prospektkort og telekort i. Etter en stund så sender du innholdet i en vanlig konvolutt til: TUBFRIM, 3540 NESBYEN. Send en mail til tubfrim@tubfrim.no, eller ring oss på (+47) 3207 1094, og vi sender deg samlematriell gratis. Se også på www.tubfrim.no

Vi har lagt ut nettbutikk, der de fleste av våre varer blir presentert. Her vil du kunne finne mye spennende innen frimerker og samleutstyr, og samtidig lettere kunne se hva vi driver med.
Se Norge Rundt fra Tubfrim Nesbyen
Norge Rundt var på besøk hos Tubfrim 22. mars 2011
NORGE RUNDT hos Tubfrim

22.februar 2011 hadde Tubfrim besøk av ett filmteam fra NRK Norge Rundt med programleder Tom Erik Sørensen i spissen. De gjorde opptak til påfølgende Norge Rundt-sending. Hovedinnslaget var fra TUBFRIM her på Nesbyen.

Se Norge Rundt 22. mars 2011 her...
Del på Facebook
Nesbyen Frivilligsentral
Gamle Nes venneforening